O nama

Ordinacija Central Dental & Aesthetics otvorena je u septembru 2019. godine u jednoj od najpoznatijih ulica u Subotici, ulici Dimitrija Tucovića, ali ušuškana u mirnom dvorištu zgrade.

U modernom i prijatnom ambijentu našim pacijentima nudimo širok spektar stomatoloških usluga. Savremenom opremom, proverenim materijalima, konstantnim edukacijama i usavršavanjem težimo da naši pacijenti dobiju najbolju uslugu i zagarantovani kvalitet.

Naša ordinacija

Svakom pacijentu posvećujemo vreme i uz individualan pristup i naše znanje i iskustvo pronalazimo najbolje rešenje za svako zatečeno stanje.

Zdravi zubi su jedan od preduslova za zdravlje kompletnog organizma, a lep osmeh direktno utiče na samopouzdanje. Zato nam ukažite svoje poverenje i budite najbolja verzija sebe!

Biografije

dr Mladen Ardalić

Specijalista maksilofacijalne hirurgije

Rođen je u Kninu 1969. godine, Medicinski fakultet započinje u Rijeci 1989. a završava u Beogradu. Nakon završenog fakulteta obavlja lekarski staž u ZC dr Radivoj Simonović u Somboru.

Specijalizaciju iz maksilofacijalne hirurgije započinje 2002. u Beogradu (mentor dr Rajko Lalić), a nastavlja na klinici za maksilofacijalnu hirurgiju u Novom Sadu (mentor dr Aleksandar Kiralj).

Nakon završene specijalizacije radi na odseku maksilofacijalne hirurgije u Somboru od septembra 2013. nakon čega prelazi u privatnu praksu.

Dentalnom implantologijom se bavi od 2007. godine i od tada do danas je učestvovao na brojnim domaćim i međunarodnim kongresima šireći svoje znanje, naročito iz oblasti koštane nadogradnje i stvaranja uslova za kasniju uspešnu implantaciju. U dosadašnjoj praksi ugradio nekoliko hiljada implantata, koristeći najbolje svetske implantne sisteme kao što su Nobel Biocare, Straumann, Zimmer, Bredent i Alpha Bio.

Član je brojnih domaćih i međunarodnih udruženja kao što su Udruženje maksilofacijalnih hirurga Srbije, Međunarodno udruženje maksilofacijalnih hirurga, Udruženje oralnih hirurga i implantologa Srbije i drugih.

Govori srpski i engleski jezik.

Stalni je sudski veštak.

dr Marijana Milovanović

Doktor stomatologije

Rođena je u Subotici 1989. godine. Diplomirala je na odseku stomatologije Medicinskog fakulteta u Novom Sadu 2016. godine.

Nakon završenih studija, obavezni lekarski staž obavlja u Domu zdravlja Subotica na Specijalističkoj Stomatološkoj Poliklinici.

Dve godine volonterski radi u privatnoj specijalističkoj ordinaciji Nordent hirurgija i Decijem dispanzeru na školskom odeljenju.

Zatim 2019. osniva svoju privatnu stomatološku praksu Central Dental & Aesthetics

Licencirani je doktor za aplikaciju hijaluronskih filera i botoxa.

Stalni je učesnik kako domaćih tako i međunarodnih edukativnih kongresa i seminara.

Član je Stomatološke komore Srbije od 2018.

Govori srpski, engleski i služi se mađarskim jezikom.

dr Petar Terzić

Specijalista ortopedije vilica

Rođen u Subotici 1976. godine gde završava osnovnu školu i gimnaziju.
Diplomira na stomatološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu 2001. godine.

Nakon završenih studija, obavezni lekarski staž obavlja u Domu zdravlja Subotica na Specijalističkoj stomatološkoj Poliklinici.

Specijalizaciju iz ortopedije završava na klinici za ortopediju vilica, stomatološkog fakulteta u Beogradu 2012. godine.
Nakon toga radi u privatnoj praksi. Stalni je učesnik brojnih kongresa i edukativnih seminara u Srbiji i inostranstvu.

Član je stomatološke komore Srbije, ortodontskog udruženja Srbije i Evropskog ortodontskog udruženja. Govori srpski, engleski, nemački i mađarski.a.

Kontaktirajte nas

LJUBAZNO OSOBLJE NESTRPLJIVO ČEKA DA NAS KONTAKTIRATE KAKO BI VAM PRUŽILI NAJBOLJU USLUGU